• Jelajahi

    Copyright © Tewe My ID BloggerIndo
    Best Viral Premium Blogger Templates

    Iklan

    Author Details

    Sukomoro Duwe Cerito

    AriefTewe
    Kamis, 15 November 2018, November 15, 2018 WIB
    Sukomoro duwe cerito

    Iseng-iseng Membuat Lagu Sukomoro Duwe Cerito. Dalam Isi Lagu saya susun agar Tercipta suatu Sejarah Desa Sukomoro. Dengan Tujuan Agar generasi Yang Akan Datang Mencari Tahu Sejarah Asli Desa Sukomoro ini. Di Buat Tahun 2017. Berikut Lirik-Liriknya.

    Lirik SUKOMORO DUWE CERITO
    Kritik & saran di perlukan
    Upload : fb Arief.Tewe

    Sukomoro iku akeh cerito
    Nanging ra ono sing
    Biso nyeritakno
    Biyen alas tanpo ono manungso
    Ono Satrio sing Babat Deso


    Di rewangi sing arane mbah Seno
    Rekoso naliko babat deso
    Pamrihe supoyo di panggoni
    Anak putune sing gemati..
    Suryo Adi Sukromo Lugo


    Iku Asmane
    Satrio Soko Pace
    Sing Babat Dusun Kene
    Lan Ora lali
    Pasopati
    Lurah kapisan Sukomoro


    Saiki Sukomoro tentrem raharjo
    Tandurane ono maneko warno
    Saben taun Budayane deso
    Tetep ono lan di leksanakno.
    Komentar

    Tampilkan

    Terkini

    agama

    +