-->
  • Jelajahi

    Copyright © Tewe My ID
    Best Templates

    Ads

    Author Details

    Tresno Sukomoro Lirik

    AriefTewe
    Minggu, 9/08/2019 07:39:00 PM WIB Last Updated 2020-03-04T19:25:44Z
    Tresno Sukomoro

    Dino dino sepi..
    Ra ono Sing Ngancani..
    Kowe lungo Ninggalke Aku..
    Koyo Ra Kuwowo rasane ati iki..
    Yen aku Kelingan Janjimu..
    Janji Bakal Setyo..
    Nganti Tumeko Praloyo..
    Nanging Nyatane Sliramu Tego..

    Reff:
    Aku ko tinggal Lungo..
    Ati keloro-loro..
    Yen tak gagas aku iki salah opo..
    Yen pancen isih Tresno..
    Tak Jaluk Ndang Balio..
    Aku Ngenteni Ing Sukomoro..

    Ojo sedih hati..
    aku ra bakal lali
     janji sing wis tak ucapake.
    Prasetyaning ati..
    aku ra bakal bali..
    Yen rung kasil sing tak karepke..
    Yo mung panyuwunku..
    Marang sliramu Cah ayu..
    Mugo setyo ngenteni tekaku..


    Reff:
    Aku ninggalke lungo..
    iki mung sawetoro
    Kanggo sarono anggayuh mulyo..
    Tak jaluk kowe setyo..
    Ngenteni aku teko..
    Antinen aku Ing Sukomoro..
    Antinen aku Ing Sukomoro..

    Judul : Tresno Sukomoro
    Lirik: fb Arief.Tewe
    Arransment : Joko Laduta
    Di Buat : 11 Juli 2011.

    Lirik Tresno sukomoro


    Untuk yang Mau Mendengarkan ataupun Download silahkan klik Tresno Sukomoro mp3
    Komentar

    Tampilkan

    Terkini