Tresno Sukomoro Lirik

Tresno Sukomoro

Dino dino sepi..
Ra ono Sing Ngancani..
Kowe lungo Ninggalke Aku..
Koyo Ra Kuwowo rasane ati iki..
Yen aku Kelingan Janjimu..
Janji Bakal Setyo..
Nganti Tumeko Praloyo..
Nanging Nyatane Sliramu Tego..

Reff:
Aku ko tinggal Lungo..
Ati keloro-loro..
Yen tak gagas aku iki salah opo..
Yen pancen isih Tresno..
Tak Jaluk Ndang Balio..
Aku Ngenteni Ing Sukomoro..

Ojo sedih hati..
aku ra bakal lali
 janji sing wis tak ucapake.
Prasetyaning ati..
aku ra bakal bali..
Yen rung kasil sing tak karepke..
Yo mung panyuwunku..
Marang sliramu Cah ayu..
Mugo setyo ngenteni tekaku..


Reff:
Aku ninggalke lungo..
iki mung sawetoro
Kanggo sarono anggayuh mulyo..
Tak jaluk kowe setyo..
Ngenteni aku teko..
Antinen aku Ing Sukomoro..
Antinen aku Ing Sukomoro..

Judul : Tresno Sukomoro
Lirik: fb Arief.Tewe
Arransment : Joko Laduta
Di Buat : 11 Juli 2011.

Lirik Tresno sukomoro


Untuk yang Mau Mendengarkan di YouTube juga ada, Silahkan Klik link di Bawah untuk Mendengarkan Lagu Tresno Sukomoro ya.

Baca juga

Posting Komentar

kunjungishopee